J Balvin continuă seria colaborărilor de succes cu Anitta. După ce au incitat pe toată lumea cu "Downtown", cei doi se pregătesc să lanseze încă o piesă împreună.

"Machika" vine în doar câteva zile. Va fi o colaborare între J Balvin, Jeon și Anitta, iar internetul s-a umplut de zvonuri cum că aceasta ar fi piesa oficială de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, din 2018, la care tricolorii au ratat calificarea.

Ştiai că Feli a renunțat la şcoală pentru muzică? Chiar ea a povestit totul!

Adevărul e că în teaserul videoclipului apar o mulțime de steaguri, care culmea, corespund cu cele ale națiunilor participante. 

VIDEO BETON: Ai auzit-o vreodată pe Lora cum cântă în limba franceză?

 

Dincolo de asta, ceea ce ne-a atras atenția în mod special este povestea personală din spatele acestui cântec, una dintre acele povești care ne fac să credem în coincidențe și destin. J Balvin colaborează pentru prima oară cu Jeon Arvani, un artist extrem de talentat, născut în Caraibe și crescut la New York. Cei doi s-au întâlnit la sală, J Balvin l-a auzit cântând și așa s-a născut această colaborare.

Piesa e însoțită de un simbol pe care l-ați văzut deja probabil dacă ați avut ocazia să călătoriți în ultimele două luni în orașe precum Londra, Mexico City, Bogota, Sevilla sau Buenos Aires. Cu așa campanie de promovare, sigur va fi HIT!

 

👀

A post shared by JEON ARVANI (@jeon_arvani) on