Așa cum se întâmplă cu orice hit internațional, piesa ”Sorry” a lui Justin Bieber răsună din toate colțurile lumii. Și nu doar că răsună din boxele fanilor, dar mulți o și cântă, așa cum pot ei.

Unora le iese, însă, chiar foarte bine, iar internetul e împânzit cu sute de cover-uri ale pieselor lui Biebs. Iată-le pe cele mai bune dintre ele:

Rag'n'Bone Man vine în România! Artistul și-a reprogramat concertul, în primăvară

1. Britanicii de la ”The 1975” par să-și cânte propria piesă, atunci când cântă ”Sorry”. Băieții au aproximativ același segment de target ca și Bieber, astfel încât li se potrivește foarte bine cântecul. Nici n-ai zice că e un cover. 

2. Halsey și Bieber sunt prieteni de multă vreme. Cei doi au și colaborat de câteva ori, astfel încât Halsey a putut studia exact felul în care cântă Bieber. Nu e de mirare că face o treabă extraordinară, atunci când îi cântă una din piese. Cover-ul sună excelent!

3.  ”Against the Current” sunt o trupă pop-rock, la început de drum. S-au lansat pe YouTube și acum se zbat să adune acolo cât mai multe vizualizări, după ce au făcut și ei un cover la piesa ”Love Yourself”, a lui Biebs. 

4. Cum faci piesa ”Sorry” să sune și mai bine? Ei bine, îl lași pe Troye Sivan să mixeze piesa. Iată un mash-up genial cu piesa fostei iubite a lui Bieber, Selena Gomez!

5. ”The Vamps” au făcut și ei un cover la piesa lui Biebs. Rezultatul a fost pe măsura eforturilor, căci tinerii chiar pun suflet, atunci când cântă versurile lui Justin.

6. Nici Craig David nu s-a opus provocării de a cânta o piesă de pe albumul lui Bieber. Cântărețul a interpretat-o, însă, în stilul său caracteristic, ceea ce o face cu mult mai tare!

 

7. Shawn Mendes a făcut, de-a lungul timpului, mai multe cover-uri la piesele lui Bieber. Când vrea să cânte ”What Do You Mean”, tânărul nu are nevoie de mai mult de 15 secunde, să arate că poate și că sună foarte bine!

 

 

Uite ce mesaj i-a transmis Selena lui Bieber, după ce Biebs a câștigat primul Grammy din carieră!

8. Cine ar fi crezut ca piesele lui Bieber pot suna atât de bine, atunci când sunt cântate de un artist country? Ei bine, iată cum sună o piesă de-a lui Justin, cântată de Thomas Rett.

 

 

9. Alessia Cara are, de asemenea, un cover foarte bun al piesei ”Love Yourself”, din repertoriul lui Bieber. 

 

 

10. Tot sub formă de propunere-provocare a luat naștere și varianta asta a piesei ”What Do You Mean”. Solista de la ”Chvrches” face o treabă nemaipomenită cu versurile lui Biebs.