La aproape un an de când a devenit mămică, Adda se implică într-o campanie socială pentru prevenirea consumului de alcool în timpul sarcinii. A colaborat cu Marius Moga și așa s-a născut "Am Grija de Noi | #9cu0".

Avortul spontan, naşterea prematură sau probleme grave de dezvoltare sunt câteva dintre consecințele grave ale consumului de alcool în timpul sarcinii, spun medicii, iar Adda și Marius Moga au folosit în piesă pentru a le sensibiliza pe viitoarele mămici bătăi ale inimilor bebeluşilor, așa cum se aud din burtica gravidelor, la ecograf.

VIDEO: După 3 ani de când a lansat "Puișor", Lora revine cu o VARIANTĂ nouă a piesei!

"Mă bucur că fac parte din acest proiect minunat, mai ales că am devenit mămică şi ştiu ce înseamnă grija şi dragostea pentru copilul meu. Când am rămas însărcinată mi-am dat seama că sunt 100% responsabilă de viața care creşte în mine...Pentru că vreau să fie bine din toate punctele de vedere. Şi vreau să îi fiu exemplu.", a declarat Adda.

OMG! Feli a devenit victima escrocilor de pe Facebook. I-au folosit imaginea în promovarea produselor de slăbit

Melodia face parte din campania "9 luni cu 0 alcool” și a fost produsă în studiourile DeMoga Music, de Marius Moga, Adda şi Marius Mirică, iar videoclipul a fost realizat de Codrin Roibu.