Inna și Alexandra Stan și-au unit vocile pentru cea mai HOT colaborare a momentului. Piesa ”We Wanna” va fi, cu siguranță, unul dintre hiturile verii.

Inna și Alexandra Stan sunt cunoscute în toată lumea pentru muzica lor. Au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și toți fanii visau să le audă cântând împreună. Așteptarea a luat sfârșit, iar piesa ”We Wanna” este gata să cucerească topurile. 

VEZI ȘI | INNA a lansat încă o variantă pentru "Diggy Down". Care îți place cel mai mult?

Cele două cântărețe au colaborat cu artistul sud-american Daddy Yankee și a ieșit o piesă beton. Alexandra Stan a povestit pe Star Blog-ul ei de pe WWW.ZUTV.RO cât de încântată este de această colaborare. Nimeni n-ar fi putut s-o spună mai bine decât ea. Inna și Alexandra Stan formează o combinație de care pur și simplu nu te mai saturi!

Cântăreața are dreptate, având în vedere cum sună piesa. Cu siguranță se va auzi peste tot vara asta, pentru că e un proiect atât de așteptat. Inna și Alexandra Stan le-au arătat fanilor de pe Facebook teaser-e din cel mai nou videoclip. Toată lumea ardea de nerăbdare să audă piesa, iar așteptarea a luat sfârșit!

Crezi că va fi HIT? Dă-i un tag și o notă!