Alina Eremia a bifat prima colaborare de anul acesta. Artista a făcut echipă cu Nane, iar ”BRB” este piesa căreia trebuie să îi dai play.

Alina Eremia rămâne aproape de fani și de cei dragi în această perioada în care #StămAcasă și lansează o super piesă în colaborare cu Nane.

“BRB” este o invitație la cel mai tare party on-line la care poate participa oricine are un telefon sau un laptop, din propria sufragerie. Fanii sunt invitați să dea join in și să se distreze alături de prietenii celor doi: artiști, influenceri, vloggeri sau fotografi.

Gândită inițial că o piesă de club și distracție cu prietenii, nouă colaborare  Alina Eremia & Nane a fost rapid regândită și transformată într-un mare party on-line adaptat situației, după cum spune chiar artista:

“Discutam cu Nane să facem o colaborare de acum 2 ani! În urmă cu câteva luni, am intrat în studio și piesă BBR a ieșit din prima sesiune. A fost vibe-ul potrivit, ne-am completat bine pe parte de songwriting, iar la producție, Costi Dominteanu (4You) și Alex Cotoi au făcut o treaba minunată. A decurs super natural. De atunci circulau veștile că pandemia se va răspândi, așa că am regândit conceptul de party de club și am dat cea mai cool petrecere online! În videoclipul piesei, am recreat atmosfera de club acasă și am rugat câțiva oameni care îmi sunt dragi să ni se alăture, din sufrageria lor. Împreună cu Alex Mureșan și Raluca Netca, cu care am colaborat pentru clip, am redat realitatea actuală. Așa că, eu sper cât mai mulți oameni să dea join în și să între în atmosfera piesei.”

Piesa nu este deloc o surpriză, cei doi având o chimie puternică evidență la nivel muzical, dar și aceleași gusturi în materie de muzică, lucru confirmat și de Nane:

“Îmi doream foarte mult să fac o piesă cu Alina Eremia și pe care să o lansăm, spun asta pentru că în trecut am mai făcut piese împreună în diverse sesiuni, dar care nu au apucat să fie lansate. Erau piese marfă, însă cred că pe cele pe care le am făcut acum sunt și mai marfă. BRB este o piesă care a ieșit în urmă unei sesiuni pe care am avut-o cu Alina în urmă cu aproximativ două luni. Am lucrat foarte ușor cu ea, mă sparge că artista, îmi place foarte mult timbrul ei, este o față cu care lucrez foarte ușor, o artista cu care am chimie, căci majoritatea pieselor pe care le am făcut împreună au ieșit foarte, foarte repede. Asta înseamnă că ne plac aceleași lucruri sau că avem aceleași gusturi muzicale. Ar mai fi de menționat că, de fiecare dată când fac sesiuni de writing cu Alina sau doar producing, simt nevoia să o atrag mai mult într-o zona de RnB decât într-o zonă de Pop“.

Ai văzut videoclipul?