Álvaro Soler, tipul care te-a făcut să dansezi vara trecută, după ce a cucerit playlistul de la ZU cu "La Cintura", și-a propus să ne cucerească din nou. A lansat "Loca", o piesă însoțită de videoclip.

"Loca" este genul acela de melodie pe care trebuie s-o asculți doar o dată, ca să vrei să o pui pe repeat. Melodia îmbină o mulțime de stiluri: etno-urban, muzică electronică și sunete de trompetă, având toate ingredientele ca să îți dea vibe-ul de care ai nevoie pentru o săptămână care abia începe.

El este "creierul" din spatele banalei fotografii cu un ou, devenită virală pe Instagram. Uite cum i-a venit ideea!

Piesa vorbește despre o poveste de dragoste care îți taie respirația, iar videoclipul a fost filmat în Tokyo, a doua casă a lui Alvaro Soler. Artistul s-a mutat acolo, la 10 ani, împreună cu familia, după ce și-a petrecut copilăria în Barcelona. „Cu toate că soarele, marea și stilul spaniol de viață sunt casa mea, adolescența petrecută în Japonia mi-a oferit noi abilități, puterea de a delibera, candoare, persistență și respect. Încă mai am o groază de prieteni din vremea aceea. Am crescut vorbind fluent șase limbi străine și am învățat de mic că succesul trebuie meritat”, a declarat Alvaro Soler.

"Loca" face parte de pe al doilea album al lui Alvaro Soler, "Mar de Colores", lansat în septembrie 2018.