Ami a lansat piesa "Tramvai", ca o metaforă despre călătoria cu tramvaiul şi dorul de cel drag. Videoclipul este unul nostalgic, cu tramvaie de epocă şi un filtru vintage. Urmăreşte noul clip în articol.

Ami este eterna călătoare în videoclipul piesei, rătăcind printre tramvaie de epocă, în depouri şi în superbul oraş Timişoara. Tramvaiul este de altfel un simbol al oraşului, care a beneficiat de acest mijloc de transport încă de la finalul anilor 1800. Piesa a fost compusă de AMI şi Adi Colceru (David Deejay), iar călătoria cu tramvaiul a fost folosită ca metaforă pentru drumul prin viață.

" 'Tramvai' este piesa care mă aduce în stația cu amintiri ale unei poveşti reale inspirate din viața mea, demult stinsă, dar niciodată uitată. Ştiu că toți avem acel loc spre care ne întoarcem, acea stație unde găsim emoții, stări, amintiri, poveşti de dragoste demult apuse, dar care încă ne fac să zâmbim. Pentru mine de această dată, acel "loc", a fost într-un tramvai, care m-a şi inspirat să compun această piesă şi să scriu despre trăirile mele!", a spus Ami. 

Tu i-ai dat play?