După ce vara trecută a colaborat cu Descemer Bueno, Enrique Iglesias și El Micha, pentru versiunea în limba română a piesei "Nos Fuimos Lejos", Andra revine cu o piesă nouă. Cântă despre "Supereroi", pe versurile Irinei Rimes.

Chiar în luna iubirii, Andra a lansat "Supereroi", un îndemn de a nu înceta să credem în puterea infinită a dragostei, dar și despre provocarile prin care trece orice cuplu, indiferent de stadiul în care se află.

„Supereroi“ a fost scrisă de Irina Rimes, iar videoclipul piesei , regizat de Roman Burlaca, a fost filmat într-un decor spectaculos, în Palatul Ghica Victoria, din București. Andra apare în clip alături de Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu. Tânărul actor, care s-a remarcat cu rolurile sale din „Un pas în urma serafimilor“ și „Hackerville“, este student la actorie în Londra și a zburat de pe o zi pe alta la București că să filmeze alături de Andra.

„Orice relatie are parte de provocari si cu totii suntem, de fapt, Supereroi cand iubim si facem povestea de dragoste sa mearga mai departe, indiferent de greutati. Eu nu cred ca dragostea dureaza trei ani, ci cat o facem noi sa reziste, chiar daca exista momente de neliniste, de suspin, de intrebari, dar si de gust amar. Iubirea ne arunca la pamant, dar tot ea ne ridica“, a declarat Andra.