După aproape un an în care n-a mai lansat nici o piesă, Andreea Bănică ne spune că e "Egoistă". Așa se numește noua ei piesă, o colaborare cu Nonis G. 

"De foarte multe ori atunci când iubești cu adevărat, devii fără să vrei egoist. Uneori iubirea, deși este cel mai pur sentiment, poate transforma un îndrăgostit într-o persoană care își dorește să păstreze partenerul doar pentru sine și să nu îl împartă cu nimeni. <Egoistă> este o piesă la care țin foarte mult. Colaborarea cu bunul meu prieten Laurențiu Duță, producătorul acesteia, a fost neașteptată și îmbucurătoare. Am scris aceste versuri pentru a capta <gelozia perfectă>în cadrul unei iubiri ideale", spune Andreea Bănică.

FOTO OMG | O tipă din Mexic seamănă izbitor cu Selena Gomez. Trebuie să vezi fotografiile astea!

Piesa este despre o poveste frumoasă de dragoste, iar toate femeile care au trăit astfel de sentimente se vor regăsi în versuri. Melodia a fost compusă de Laurențiu Duță și Nonis G, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu.

Anul trecut, Andreea Bănică a lansat "Ce vrei de la mine", "Linda" și "Departamentul de relații", iar în 2016, ne-a cucerit cu "Rain în July", piesă ce a adunat peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube.