La scurt timp după ce a fost nominalizat la Billboard Music Award din 2019, la categoria Top New Artist, Bazzi a lansat "Paradise". Artistul, care ne-a cucerit cu single-uri precum "Mine" și "Beautiful", colaborarea cu Camila Cabello, revine cu primul său single din 2019.

Piesa va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului The Sun Is Also A Star, a fost scrisă în întregime de Bazzi și produsă împreună cu duo-ul nominalizat la GRAMMY Rice N 'Peas (adică G-Eazy și Fletcher). Melodia surprinde starea de spirit care-i cuprinde pe doi tineri atunci când se iubesc și descoperă fericirea în compania celuilalt, indiferent unde s-ar afla.

VIDEOCLIP NOU: Jennifer Lopez ft. French Montana - Medicine

Videoclipul a fost filmat în Mexico City și regizat de Bon Duke. "Nu este vorba de o locație sau de o vacanță, ci despre portretizarea sentimentului de "Paradis", care poate exista cu adevărat oriunde", spune Bazzi. "Mereu mă gândesc la nopțile de vineri, când eram la liceu. Simt nostalgie și mister în jurul lor și chiar am vrut să surprind acele sentimente în această înregistrare. Când oamenii vor asculta piesa, aș vrea să simtă acele vremuri și să le ofer acea stare de spirit și senzație, pe care le trăiesc și acum de parcă ar fi în prezent".