După ce anul trecut a dat lovitura cu "Sin Pijama", colaborarea cu Natti Natasha, al cărei videoclip a depășit a depășit un miliard de vizualizări pe Vevo, Becky G lansează piesă nouă. "Green Light Go" este un omagiu adus orașului ei natal, Inglewood, California.

Videoclipul a fost filmat în jurul suburbiei din Los Angeles, iar Becky G face referire în versuri și la originile sale mexicane. “Piesa asta înseamnă pentru mine mai mult decât ar crede oricine... GLG înseamnă să nu te dai bătut. Când am compus melodia asta eram într-un punct al vieții în care toată lumea îmi întorcea spatele. Am luat acele "NU-uri" și le-am transformat în "DA-uri". Mi-am croit propria cale și mi-am dat verde să merg mai departe", spune Becky G.

VIDEOCLIP NOU: Antonia - În oglindă

"Filmarea videoclipului a fost ca un throwback major. Mi-a amintit de zilele în care lucrurile erau atât de simple și distractive... M-a inspirat. Sunt o fată mexican-americană, din Inglewood, născută și crescută pe străzile din LA.", a continuat artista.

Aceasta este a doua piesă bilingvă lansată de Becky G, după "LBD", care a primit o mulțime de aprecier din partea publicului.