În ton cu vremea de afară, Black Matias și What’s UP lansează "Atât de rece". Piesa a fost compusă de cei doi artiști și produsă de What's UP, iar clipul este regizat de Ionuț Trandafir și Radu Șelaru.

„Piesa «Atât de rece» își aștepta momentul perfect de lansare. Primul cod roșu și gata scoatem boogie-urile și plăcile și o punem de un clip. Sunt expert în lansări de piese de iarnă în martie și mereu am norocul să ningă. Lăsând glumă la o parte, este primul proiect al lui Matias, un prieten vechi, sper să-i poarte noroc și să va placă această colaborare”, a declarat What’s UP.

6 lucruri care demonstrează că Maluma și Natalia Barulich sunt făcuți unul pentru celălalt. #CoupleGoals

Piesa este despre o relație toxică, rece, dintre doi oameni posesivi. Dacă tipa din clip vi se pare cunoscută dar nu știți de unde s-o luați, vă spunem noi:  e Libelula lui Speak.

VIDEO: Selena Gomez a cântat o piesă a Alexandrei Stan. Sună mai bine decât originalul?

„Sunt mândru să lansez primul meu proiect alături de Whatzy, mai ales că a trecut atât timp de la «Povestea inimii», unde eram doi copii cu un vis comun. Ne-am distrat de minune la filmări și sper ca această piesă să va încălzească sufletele chiar dacă este vorba despre o despărțire”, mărturisește Black Matias.