Camila Cabello a lansat acum ceva timp primul ei album din cariera solo. De pe albumul ”Romance” face parte din piesa ”My oh my”, o colaborare cu DaBaby, care se bucură acum de videoclip.

Camila Cabello este o persoană cameleonică și deschisă la schimbări, așa că pentru ea să treacă de la brunet la blond este piece of cake. Artista a postat o imagine pe contul de Instagram, alături de mesajul ”my oh my, what could we POSSIBLY be doing? 🎥👀👀👀👀👀👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼👋🏼”.

”Să fii îndrăgostit este ca și cum ai avea infinite niveluri de inspirație. Pur și simplu m-am îndrăgostit și de aici a venit toată inspirația. Albumul acesta este despre cele două identități ale mele. Una care este speriată ca un crab și dacă ar fi să decidă singură, probabil nu și-ar depăși zona de comfort, iar cea de-a doua care este vulcanică și care îmi zice mereu <<Nu, în niciun caz nu ne ascundem, trebuie să ieșim>> și o trage de mână și pe cealaltă. Cam atât de greu mi-a fost să mă decid, dar important este că le-am abordat pe ambele.”, a declarat Camila despre albumul ”Romance” pe care l-a lansat pe 6 decembrie anul trecut.

Ai văzut videoclipul?