Băieții de la Carla's Dreams nu i-au mai lăsat pe fani să aștepte și au lansat videoclipul pentru piesa ”Anxietate”, o colaborare cu Antonia.

”Anxietate” s-a auzit pentru prima oară la concertul ”Nocturn” și reprezintă Actul 10 din proiectul băieților. În fiecare dintre videoclipuri urmărim câte o frântură din trei povești de dragoste care se desfășoară în paralel. Pe parcursul seriei am văzut cum trei prieteni se îndrăgostesc de trei femei frumoase și evoluează în relații cu ele. Din proiect mai fac parte și piesele ”Praf de stele”, ”Ca benzina”, ”Karma”, ”Luna”, ”ITSOVA”, ”Te-ascund în vise”, ”Ne topim”, ”Dependent” și ”Gust amar” .

Versurile piesei transmit un mesaj profund, așa cum ne-au obișnuit băieții, iar vocea Antoniei este perfectă pentru a transforma piesa în hit.

Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi, iar videoclipul a fost regizat și filmat de BRFilms, adică Roman Burlaca și George Secrieru, cei care au filmat toate videoclipurile de pe ”Nocturn”.

”Dragii noștri, faza NOCTURN a proiectului CSD se încheie aici! A fost o noapte lungă, am fost mulți, dar și patul a fost mare ,) Vă mulțumim că ați petrecut această noapte cu noi! Urmează tabieturile matinale după care probabil vă vom invita în alta călătorie! P. S. Cine se trezește ultimul - să aștearnă patul ,) V-am cuprins!”, au spus Carla’s Dreams.

“Este o plăcere de fiecare dată să colaborez cu Carla’s Dreams și sper să vă placă ”Anxietate”, a spus Antonia.

Tu ai văzut videoclipul?