Cu o zi mai târziu decât a anunțat inițial, Carla's Dreams a lansat "Poetic și Murdar", o piesă numai bună de pus pe repeat. Melodia este dedicată celor "îndrăgostiți de lume", iar videoclipul este semnat ca de fiecare dată de regizorul Roman Burlaca.

"Poetic şi Murdar" este o piesă la granița dintre hip-hop şi trip-hop, semn că băieții de peste Prut pot cânta orice. "Această piesă este dedicată celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi "murdăriți" de viață, de lume, cu noroi, cu har. Poeți, invizibili adesea, care se nasc, trăiesc, mor printre și alături de noi. Acei "poeți" care simt viața, acei rebeli care văd altfel, acei "vecini" care nasc fraze zburătoare. Acei oameni care fac mereu pasul riscant dar adevărat pentru ei. Acei oameni care se dizolvă în ura și neînțelegerea altora adesea. Prea des. Deși sunt aproape întotdeauna cei mai îndrăgostiți de lume, de viață.", au descris piesa cei de la Carla's Dreams.

ZECE seriale beton care se termină în 2018

Înainte să lanseze noul single, Carla's Dreams a postat versurile pe Facebook. Acestea au stârnit o mulțime de reacții din partea fanilor care abia au așteaptat să le audă pe muzică. 

Melodia "Poetic și Murdar", care vine la o lună după "Pe umerii tăi slabi", va fi inclusă pe albumul Monomaniac, a cărui lansare va avea loc într-un super concert programat pe 5 mai la Arenele Romane.