Dennis Lloyd ne-a cucerit în ultimele zile cu "Never Go Back", finalul poveștii de dragoste începută anul trecut, odată cu single-ul "Nevermind", iar acum a lansat videoclipul oficial. Filmările au avut loc în Sri Lanka.

După ce a petrecut 3 ani în armată, artistul israelian s-a mutat la Bagkok. A închiriat o garsonieră și a încercat să se concentreze asupra muzicii. Lloyd a petrecut ceva timp în capitala thailandeză, acolo unde a întâlnit și s-a îndrăgostit de o tipă din Columbia. Așa a ajuns să scrie 40 de melodii în doar 12 luni. A cucerit topurile din toată lumea cu "Nevermind", iar recent a lansat "Never Go Back", sequel-ul poveștii.

FOTO OMG | 14 oameni obișnuiți care seamănă IZBITOR cu vedete

""Nevermind" a fost scrisă la Bangkok la începutul relației cu fosta mea iubită, iar "Never Go Back" a fost scrisă imediat după despartirea noastră, în Israel. Tot ce scriu despre asta se bazează pe emoție reală și experiență de viață. Am scris piesa după ce ne-am despărțit, într-un moment în care mă simțeam foarte singuratic și deprimat. Am scris și am înregistrat piesa asta în 45 de minute.", a declarat Dennis Lloyd pentru Complex.com.

14 celebrități despre care nu ai zice că au aceeași vârstă

Videoclipul alternează imagini din timpul relației și de la finalul ei, când cei doi protagoniști apar luptându-se unul cu celălalt, strigând și plângând, semn că povestea se apropie de sfârșit. "Videoclipul vertical este conectat direct la videoclipul muzical. Odată ce le veți vedea pe ambele, veți înțelege exact ce și cum. Când scriu muzică, împărtășesc experiențele mele, dar recunosc că există două părți în fiecare relație și despărțire ... aceasta este din perspectiva prietenei mele", mai spune Lloyd. 

Urmând succesul uriaș al "Nevermind", Dennis Lloyd se pregătește pentru un an plin. Artistul își va lansa albumul de debut în primăvara anului 2019.