După colaborarea cu Ioana Ignat, DJ Sava lansează alături de Serena single-ul „Red Cadillac”. Aceasta te duce cu gândul la acele momente în care trebuie să tragi aer în piept și să îți limpezești mintea.

„Serena are un timbru vocal special, puternic și fresh, iar vocea ei s-a potrivit perfect pe «Red Cadillac». Am lucrat foarte ușor împreună, este un om dedicat muncii lui. Pentru clip am filmat în jur de 3 zile, dar a fost o plăcere să conduc în Valencia și Castellon, acolo unde plajele sunt la fiecare pas, iar muntți devin legătura dintre orașe”, declară DJ Sava.

„Mereu am considerat că poveștile frumoase au la bază întâmplări neașteptate. Totul a pornit când eram la un studio. DJ Sava mi-a arătat o piesă la care lucra, care suna diferit și avea acel ceva care m-a cucerit de la prima ascultare. Fără să stam prea mult pe gânduri, ne-am apucat să o înregistrăm și să ne gândim la scenarii de clip. La scurt timp după, am filmat și așa a luat viață «Red Cadillac»”, adaugă Serena.

Serena a inceput să cânte la vârsta de 14 ani cover-uri pe care le posta pe canalul său de YouTube. În urma cu 3 ani, Serena a colaborat cu LLP pentru „Persia", iar anul trecut a lansat alături de Pink Elephant „Safari”, single ce a depășit 60.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Tu ai ascultat piesa?