Drake s-a întors nu cu una, ci cu două surprize pentru fani. A lansat videoclipul piesei "I'm Upset" și a anunțat prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram că va lansa un nou album de studio, intitulat "Scorpion", pe 29 iunie. 

Artistul canadian, în vârstă de 31 de ani, s-a reunit cu actorii din distribuția show-ului "Degrassi", un serial pentru adolescenți în care artistul a jucat înainte de a-şi lansa cariera muzicală, și a filmat videoclipul piesei "I'm Upset". Astfel, actori precum Ephraim Ellis, Rick Murray, Nina Dobrev, Mia Jones, Lauren Collins, Paige Brooks, Shane Kippel, Stefan Brogran şi Archie "Snake" Simpson se perindă prin fața camerelor în cele 6 minute din clip.

Ricky Martin șochează pe toată lumea: “Vreau ca băieții mei să fie gay!”

Videoclipul a fost regizat de Karena Evans, care a realizat efectele vizuale utilizate în producții precum "Nice For What" şi "God's Plan".

"Scorpion" este cel de-al cincilea album de studio al rapperului Drake. Lansarea vine la aproape doi ani de la precedentul material, "Views", care a apărut pe piață în 2016.