Toată lumea aștepta un nou hit de la Era Istrefi, încă din 2016, când a dat lovitura cu "Bombon". Artista a mai lansat între timp câteva piese, însă niciuna n-a reușit să-și facă loc până în vârful topurilor muzicale.

Artista albaneză a lansat "Oh God", un featuring cu artistul jamaican Konshens, însă este destul de puțin probabil ca noua ei piesă să ajungă hit. Recent, Era Istrefi a colaborat cu Nicky Jam și Will Smith la "Live It Up", care a servit drept piesă oficială a Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia, din 2018. Melodia se încadrează perfect în categoria dancehall și are un mesaj sexual puternic: "Mă faci să mă simt ca un zeu când te aud spunând "Dumnezeule, Dumnezeule"".

ȘAPTE artiști care s-au combinat cu partenerii lor din videoclipuri

"Mereu mi-a plăcut Konshens și muzica lui, așa că a fost grozav să-l fac să se colaboreze cu mine pe această melodie", a declarat Era Istrefi. Videoclipul a fost filmat în Jamaica, într-o locație pe care cântăreața a descris-o ca fiind "incredibilă". Arista joacă rolul unei creaturi care iese din mare, în mijlocul unei furtuni și vine pe uscat pentru o seară de petreceri. "E un fel de poveste a Cenușăresei și când totul începe să se ude la petrecere, înainte de miezul nopții, trebuie să alerg înapoi în mare (înapoi în lumea mea)", a explicat Era.