Guz - artistul care a schimbat pentru prima oară playlistul de la ZU într-o zi de vineri, nu marți cum se întâmplă de obicei - a lansat al doilea său videoclip. "Colecționez suflete" este piesa care dă titlul albumului său de debut.

<<"Colecționez suflete" este o piesă simplă, sinceră și sper ca toată lumea să se regăsească în ea. Mai devreme sau mai târziu, toți răsfoim un album foto, fizic sau digital și de fiecare dată rămânem cu amintiri plăcute sau mai puțin plăcute. Eu m-am gândit să cânt amintirile din vremuri trecute.>>, a declarat artistul originar din Republica Moldova, ”fabrica” de artiști care i-a dat muzicii pe Carla's Dreams, The Motans sau Irina Rimes.

Pregătește-te să râzi! Uite ce PORECLE aveau artiștii de la noi în copilărie! Pitica, Bujie sau...

Piesa, a doua extrasă după album - după "Prefer", este compusă în studioul lui Max Kissaru de Max și Guz, iar versurile au fost scrise de Guz. În caz că nu știți cine e Guz vă spunem doar atât: face muzică din 2015 și a produs și compus piese pentru artiști precum: Cabron, Smiley, Delia, Speak, Lora, Peter Pop, What’s Up, Voltaj, Nicoleta Nucă.