Guz și-a făcut un obicei din a-și lansa piesele la Morning ZU. După ce în luna ianuarie a venit să cânte ”Prefer”, iar melodia a intrat în playlist-ul Radio ZU în aceeași zi, artistul din Republica Moldova s-a întors pentru o super cântare live.

Guz a trecut pe la matinal, ca să confirme că vine anul acesta la Forza ZU, dar nu a venit cu mâna goală. A cântat o melodie nouă de pe albumul "Colecționez suflete", în premieră. ”Iubesc maniacal” s-a lansat oficial pe YouTube, în timp ce Guz cânta live la ZU piesa veselă, plina de viață și de pasiune. "“Iubesc maniacal” este o piesa care vrea sa iti puna zambetul pe buze si te face sa realizezi inca o data cat de importanta este iubirea in viata noastra", spune Guz.

Piesa a fost compusă în studioul lui Max Kissaru, iar de videoclip s-a ocupat tot Guz, împreună cu Vasile Binzari. De altfel, la sfârșitul lunii martie, artistul basarabean lansa un sondaj pe pagina sa de Facebook. A postat piesa în varianta audio și le-a cerut fanilor săi părerea: dacă merită sau nu să îi facă videoclip.