Uneori în spatele unei piese stă mai mult decât o poveste. Este și cazul "Next To Me", primul single Imagine Dragons din 2018, pentru care tocmai s-a lansat videoclipul oficial. 

Cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ai auzit-o în ultima perioadă capătă cu totul alt sens după ce vezi videoclipul care îți face pielea de găină, la propriu! Cunoscutul regizor Mark Pellington a scris și regizat clipul epic.

FOTO | Meghan Markle a făcut o gafă vestimentară pe care probabil o faci și tu!

Solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds spune că atunci când a compus balada "Next To Me" nu și-a imaginat ce fel de vizual i s-ar potrivi, dar știa că este nevoie de "ceva diferit". Din acest motiv, a apelat la mai mulți regizori, iar povestea lui Mark Pellington - care a mai regizat clipuri precum " Jeremy" de la Pearl Jam sau "One" de la U2 - i-a convins pe membrii trupei. Așa a apărut scenariul de 11 pagini care s-a transformat în loc de videoclip, într-un mini-film de 11 minute, care te face să te întrebi dacă cineva care crede că a făcut ceva teribil poate fi iertat cu adevărat la sfârșitul vieții. 

FOTO | Ce a postat Selena Gomez pe Instagram după despărțirea de Justin Bieber? Cum încearcă să-l uite?

Scenariul lui Pellington urmărește povestea lui Reynold (interpretat de Reynolds), un om disperat după ce o greșeală tragică, care îl condamnă la moarte departe de dragostea vieții sale - jucată de soția lui Dan Reynolds din viața reală, cântăreața Aja Volkman, solista Nia Vega.