Imagine Dragons, trupa care ne-a cucerit cu hit-ul "Believer", revine în forță. A lansat un video vertical pentru "Next To Me", primul lor single din 2018.

"Next To Me" este prima melodie lansată de la ultimul album de succes al trupei americane, intitulat "Evolve", și vine cu un sound complet diferit. "Nu obișnuiesc să scriu piese de dragoste. Am început să compun muzică la 13 ani, ca o evadare de la teme, depresie sau de la a mă simți pierdut... dar niciodată până acum nu am scris piese de dragoste. De data asta a fost diferit, dar a fost amuzant. Întotdeauna mi-a fost teamă de relații și am fost un partener groaznic. Am decis să las garda jos și să fiu vulnerabil...", a declarat solistul trupei, Dan Reynolds. Așa a apărut melodia pentru care vei face o pasiune în perioada următoare și în care cei mai mulți îndrăgostiți se vor regăsi.

Smiley și-a petrecut "Duminica în familie". Vezi fotografia de 25.000 de like-uri!

Melodia are instrumental simplu, o percuție repetitivă şi o chitară acustică, iar vocea solistului îți va face pielea de găină. "Next To Me" este un soi de tribut adus persoanei care rămâne alături de cel drag, în ciuda defectelor sale.

Maluma a dat lovitura cu noua piesă! 10 milioane de oameni o ascultă în fiecare zi

În 20 de zile de la lansare, piesa a adunat aproape 30 de milioane de vizualizări. Până va apărea și videoclipul oficial nu îți rămâne decât să îi dai play și să te îndrăgostești de varianta asta de clip!