"De Dragul Iubirii", noul single semnat Ioana Ignat, a fost lansat și pe Youtube. În ultimele 10 zile, piesa a disponibilă pe magazinele digitale (iTunes si Google Play), iar Ioana Ignat și casa ei de discuri, MediaPro Music, au decis să doneze toți banii obținuți din descărcarea piesei pentru modernizarea secției de prematuri de la Maternitatea Polizu din București.

Ioana Ignat a trecut marți pe la Morning ZU. A confirmat prezența la Forza ZU, și a cântat noua piesă live, în premieră.

VIDEOCLIP NOU: Vik Leifa feat. Guz - Orbit

„De multe ori tu iti doresti ca oamenii sa evolueze si sa faca lucuri bune pentru ei si pentru cei din jur. Ideea e sa inveti sa deschizi ochii, sa asculti si sa actionezi in mod constient, lasand deoparte egoul si toate lucrurile acelea care ajung sa iti intunece ratiunea si in cele din urma trairile. Impreuna putem colora lumea si sa o transformam in ceva mai bun si mai frumos”, a declarat Ioana Ignat. Piesa „De dragul iubirii” a fost compusă de către Ioana Ignat și Angeles, iar videoclipul a fost regizat de Ionuț Trandafir (TrandaFilm).

Lista completă a artiștilor care vin la Forza ZU 2018

Nu uita: cu Ioana Ignat ne vedem sâmbătă, 26 mai, la Iași, la Forza ZU!