În urmă cu un an, Ioana Ignat și Edward Sanda cucereau România cu "Doar pe a ta", hitul care a fost săptămâni bune printre cele mai căutate melodii de pe Shazam. Între timp, a adunat aproape 40 de milioane de vizualizări pe Youtube, iar cei doi artiști au decis că este timpul să revină cu o continuare a piesei.

"În palma ta" este pariul pe care Ioana Ignat și Edward Sanda l-au făcut pentru această toamnă. Cei doi artiști ne surprind din nou cu o nouă piesă superbă, partea a doua a poveștii lor de iubire.

TOP 10 piese care au înnebunit planeta vara aceasta. Care e preferata ta?

La fel ca în cazul primei colaborări, videoclipul, filmat într-o casă de vacanță, printre peisaje superbe și porumbei albi, poartă semnătura lui Ionuț Trandafir.

FOTO OMG | Maluma a abuzat de Photoshop și s-a făcut de râs! Vezi fotografia de care râde tot internetul!

"Această piesă a apărut în urma mesajelor primite de la oamenii care ne iubesc şi mă bucur mult ca 'Doar pe a ta' a creat acest precedent. 'In palma ta' a fost scrisă de mine împreună cu Edward Sanda pentru toți cei care cred în dragoste. Consider că într-o lume în care există dezamăgiri şi tristețe, muzica ne poate salva, iar această piesă sper să ajungă la toți cei care au nevoie de un refren pentru sentimentele lor.", a declarat Ioana Ignat.