La fiecare 4 ani, unul dintre cele mai așteptate momente dinaintea fiecărui Campionat Mondial de Fotbal este cel al lansării imnului oficial. Începând din 2010, când a fost lansat videoclipul "Waka Waka" al lui Shakira, toată lumea a fredonat melodiile lansate rând pe rând de artiști precum Ricky Martin, Anastacia sau Pitbull.

Cu aproape trei luni înainte de startul Cupei Mondiale din Rusia, a fost ales imnul oficial. Este vorba despre piesa "Colors" a lui Jason Derulo. Cântărețul american tocmai a lansat videoclipul piesei pe contul său de Youtube, iar melodia a primit deja primele critici.

Nucleară! Sebi Ghiță susține că are imagini defăimătoare și cu Dorian Popa pe când avea burtă și nu pătrățele!

Artistul american va cânta alături de Maluma la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial o variantă în engleză și spaniolă, iar piesa "Colors" va răsuna apoi pe toate stadioanele înaintea fiecărei partide.

Totul face parte dintr-o campanie Coca Cola, unul dintre sponsorii competiției. Cei doi artiști au cântat deja live noua versiune a piesei, la un eveniment în Miami zilele trecute. Poți asculta piesa la finalul filmării, în ultimele 5 minute.