După ce a colaborat cu Demi Lovato, Stefflon Don, Mabel, Raye și Ina Wroldsen, Jax Jones surprinde din nou pe toată lumea. A lansat „Play”, o colaborare cu trupa Years & Years.

„Olly are una dintre acele voci unice – îți captează instant atenția, chiar din momentul în care începi să o auzi – este unul dintre cei mai convingători artiști. Ne-am bucurat enorm atunci când am scris piesa și a fost minunat să colaborez cu un om atât de ancorat în realitate, care să fie deschis și la idei noi. După ce am scris acest cântec, am început să creez un material cu o puternică influență UK Garage, care să îmbine dragostea mea pentru soul și house.”, spune Jax Jones.

De cealaltă parte, cei trei băieți din Years & Years, care au concertat în 2017 și în România, pun pariu că noua lor piesă va face furori: "Îmi place când o piesa te face să te îndrăgostești pe loc. Ești obsedat să o auzi și te simți hipnotizat. Simți că vrei să asculți în continuu acel cântec", a declarat Olly Alexander. Ești gata să-i dai play?