La scurt timp după ce a recunoscut că a înșelat-o pe Beyonce, într-un interviu pentru New York Times, Jay Z a lansat și videoclipul "Family Feud" - în care își recunoaște toate păcatele.

În urmă cu fix o lună rapperul povestea jurnaliștilor despre cele mai grele momente din relația de cuplu, despre faptul că a făcut terapie pentru a-și salva căsnicia, dar și că a fost "un afemeiat": „Nu știu ce aș face dacă ar afla copiii mei. Dacă nu s-ar mai uita la mine la fel, probabil aș muri de rușine. Îmi cer iertare, am fost un afemeiat, a fost nevoie să mi se nască copilul pentru a putea vedea lucrurile prin ochii femeii. A fost nevoie să se nască gemenii pentru a crede în miracole”, a spus Jay Z pentru New York Times.

În noul videoclip, care a fost lansat mai întâi pe Tidal, își fac apariția Beyonce și Blue Ivy, fetița de 5 ani a cuplului. Trebuie să-l vezi, ca să înțelegi despre ce e vorba!

De altfel, noul său album a fost extrem de apreciat de critici, și a primit nu mai puțin de 8 nominalizări la premiile Grammy, ediția din 2018, printre care și pentru "Best Album".