La câteva ore după ce a lansat a doua sa piesă în limba spaniolă, din acest an, doar pe platformele de streaming cu plată, Jennifer Lopez a revenit și cu videoclipul oficial, disponibil și pe Youtube.

Dacă în urmă cu 3 luni J Lo colabora cu Gente de Zona pentru "Ni Tú Ni Yo", artista a lansat acum "Amor Amor Amor", un featuring cu Wisin.

TOP 10 cupluri celebre care s-au despărțit când toată lumea se aștepta mai puțin

Este o piesă de dragoste, care vorbește despre un nou început, și cel mai probabil e inspirată din povestea de dragoste pe care diva latino o trăiește alături de frumușelul Alex Rodriguez. Jennifer Lopez și artistul de origine portoricană au filmat videoclipul în urmă cu o lună, la metroul din New York, și ș-au făcut fanii curioși încă de atunci - cu primele imagini. 

Deocamdată J Lo nu a anunțat data de lansare a primului său album, exclusiv cu piese în limba spaniolă, însă până acum Gente de Zona și Wisin sunt primii doi artiști invitați să cânte pe piesele lui J Lo și cu siguranță, nu vor fi ultimii. Marc Anthony, fostul soț al artistei, se ocupă de producția viitorului disc.