După ce a dat lovitura cu Krishane și "Lock My Hips", Karmen revine cu o piesă numai bună de pus pe repeat. “Play Me” este un featuring Stylo G, artistul englez care a colaborat de curând cu nimeni alta decât Nicki Minaj. Împreună au lansat “Touch Down”.

““Play Me” este despre magia care ne cuprinde pe fiecare dintre noi la începutul fiecărei povești de dragoste. Jocurile de seducție de la început fac totul să fie fun și special. Sunt sigură că vă veți regăsi în versuri și freshness-ul piesei nu vă va lăsa să stați jos. A fost o placere și o onoare să lucrez cu Stylo. Este un artist cu o energie molipsitoare.​”, spune Karmen. 

VIDEO | Nu mai căuta pe Shazam! "Mariola" e piesa pentru care vei face o obsesie în 2019

Piesa, cu un sound fresh, energic și plin de culoare, a fost compusă de Karmen alături de Krishane, Stylo G, Adelina Stângă, Vlad Lucan și Achi, iar videoclipul a fost filmat și regizat de Khaled Mokthar, în studiourile Loops Production.

“Piesa este foarte cool, are acest sound de flaut, iar Karmen completează foarte bine totul. Prima oară am auzit-o pe Karmen pe piesă și mi s-a părut wow și apoi am știu că trebuie să adaug acel "sauce" al meu. Este un mix de sos Jamaican, sos românesc și puțin englezesc și așa a luat naștere “Play Me”.”, a declarat Stylo G.

TOP 7 cântărețe celebre care s-au combinat cu sportivi

Anul trecut, Karmen a lansat ”Lock My Hips” feat. Krishane, prima sa colaborare cu un artist internațional. Piesa s-a bucurat de mare succes, având peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube.