Lidia Buble a revenit cu o piesă super sensibilă, așa cum și-a obișnuit fanii. ”Lacătul și femeia” este piesa în care speră artista să se regăsească câți mai mulți fani.

După ce a colaborat cu Descemer Bueno pentru „Margarita”, Lidia Buble lansează o baladă de dragoste, spusă pe note muzicale: „Lacatul și femeia”. 

”Barbati... Căutați femeia ce vă lasă să fiți copil lângă ea. Femei... Găsiți bărbatul ce să vă spună cu drag „Frumoasa mea". Am așteptat un an să lansez piesa asta, ca un manifest, ca un răspuns într-un oracol, ca o hipnoză pe care doar dragostea o poate da”, declară Lidia. 

Compus de Dorian Oswin și Anastasia Sandu, single-ul „Lacatul și femeia” prezintă o poveste de iubire sensibilă în care orice îndrăgostit visător se poate regăsi cu ușurință. Regizat de SAN, videoclipul piesei a fost filmat în decoruri în care minimalismul se îmbină cu dansul și starea pe care artista le dezvăluie pas cu pas. 

Artista a avut mari emoții pentru lansarea piesei și și-a rugat toți fanii să își exprime părerea despre ea în secțiunea de comentarii de pe Youtube. 

Tu ai văzut videoclipul?