Rom şi cola! Cât e ora? Este ora lansării unei melodii super hot, marca LORA.
Manifestul verii şi expresia care va face furori de acum înainte. E nebună românca! Lora este pregătită pentru o vară incendiară şi nu putea altfel, decât printr-o explozie de dans şi balans.

Este deja cunoscută ideea conform căreia româncele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume, dar şi foarte carismatice şi inteligente. Unde mai pui că sunt şi super talentate?! LORA ia frâiele şi vorbeste deschis despre ce înseamnă tiparul femeii secolului 21.

„Cu piesa *E nebună românca* încep să conturez potretul femeii pe care eu o consider ideală. Sigură pe ea, deschisă la minte, curajoasă, hotărâtă, independentă financiar şi emoțional, debordând de senzualitate, pentru care fiecare zi este o celebrare a feminității. Sunt într-o etapă în care îmi pot asuma un astfel de mesaj şi acesta este îndemnul meu pentru ELE”, declară LORA.

Lora a fost extrem de implicată în procesul creativ al videoclipului, la care a colaborat cu Bruce pentru întregul concept. Bruce este şi cel care a realizat o coregrafie spectaculoasă ce pune în valoare ritmurile piesei. Totul a fost pus în practică de către regizorul Ionut Trandafir iar rezultatul ne face să ne întrebam „E nebună românca?”.

Melodia este compusă de Theea Miculescu, iar producția a fost realizată de către Theea, alături de Lora şi Alex Cotoi.

Tu i-ai dat play?