După colaborările cu Eneli și Misha Miller, Manuel Riva lansează "Miami". Noul single este un featuring cu Alexandra Stan. Piesa sparge barierele între genuri și vine cu un sound mai mult decât interesant. 

Manuel Riva - ale cărui piese "Mhm Mhm" și "Sacred Touch" au ajuns între primele 20 în Topurile Billboard Club și Billboard Dance Club și au fost incluse în seturile unor DJ-i celebri, precum Tiesto, Robin Schultz sau Gareth Emery - a compus "Miami" în urmă cu doi ani, iar vara trecută i-a propus Alexandrei Stan să colaboreze. I s-a părut că vocea ei ar fi cea mai potrivită pentru vibe-ul piesei.

VIDEO | "These Days" este piesa pe care o vei face o OBSESIE în perioada următoare

Artista s-a îndrăgostit pe loc de sound-ul melodiei și a spus "DA" imediat. Piesa a fost lansată în America de Nord și România și este disponibilă pe toate platformele muzicale - Youtube, Spotify,  iTunes, Amazon, Google Play și multe altele. 

VIDEOCLIP NOU: Holograf feat Ethan Fay - I need your Love

"Dacă asculți versurile, nu e vorba de Miami ca oraș, ci despre libertate; este vorba despre un loc care oferă o anumită vibrație. Întregul concept din spatele videoclipului încearcă să aducă asta ... oamenii vor avea sentimentul că este vorba despre ei. ", a declarat Manuel Riva.