Marius Moga, Shift și What's Up și-au unit forțele pentru o piesă chill, de vară, care te face s-o fredonezi imediat cum o auzi. Cei trei fantastici au filmat și un super clip, cu o distribuție de excepție. 

Vine un moment, în viața fiecărui om, când începe să simtă presiunea. Să-și găsească un job, să-și întemeieze o familie, să facă ceva cu viața lui. Fix despre asta cântă și Marius Moga, Shift și What's Up: despre momentul acela când părinții fac presiuni să intri și tu în rândul lumii. Dar pe tine... ”te doare la bass”, pentru că ești tânăr și vrei să te bucuri de moment.

Piesa are un vibe foarte bun și te prinde de la primele versuri. Pentru videoclip, Marius Moga a jucat mai multe roluri și și-a imaginat cum s-ar descurca dacă ar practica diverse meserii. Maia Morgenstern și Răzvan Vasilescu fac parte din distribuția clipului și joacă rolul părinților lui Moga, care îl bat la cap să-și facă un rost. 

Videoclipul poartă semnătura lui Iulian Moga, iar melodia are mari șanse să se transforme în imnul celor care nu își doresc decât să se bucure de moment. Play și zi-ne dacă te regăsești!