Mark Stam a lansat o nouă piesă sensibilă, intitulată "Lasă-mă", care primeşte un videoclip ce aduce cu un scurt film de acțiune.

Noua piesă a fost scrisă de Florian Rus și Mark Stam, compusă de Florian Rus, Viky Red și Mark Stam și produsă de Viky Red. Iată povestea noului track:

”Piesa a fost scrisă vara aceasta și a fost finalizată recent. A apărut la o sesiune între Viky Red și Florian Rus, apoi m-am alăturat și eu, am simțit o conexiune instantă cu starea piesei și mi-am împărtășit o parte din ceea ce simțeam la moment în versuri. Mă bucur de o asemenea colaborare și sper mult să îndrăgiți această piesă la fel ca și noi.

Am filmat și un clip la piesă, de fapt am filmat un scurtmetraj, pe care l-am divizat în 2 episoade, deci "Lasă-mă" va fi primul, iar peste ceva timp vom lansa o altă piesă care se va numi "Pașii", iar clipul acestei piese va fi episodul 2... probabil v-am încurcat puțin, o să fie ceva nou, atât pentru fani, cât și pentru noi, am depus mult efort, timp și dragoste în acest concept, nu vreau să vă zic mai multe ca să nu stric surpriza❤!”, a declarat Mark.