Nicoleta Nucă și-a schimbat stilul și și-a luat fanii prin surprindere. „N-am pierdut nimic” este mesajul pe care artista îl transmite prin intermediul noului ei single.

„E o piesa diferita de ceea ce asteapta de la mine fanii si urmaritorii mei. E o piesa cu un mesaj #girlpower, pozitiva, dinamica, funny si plina de viata. Cred ca mi se potriveste atat pe voce, cat si pe personalitate, pentru ca imi face o placere enorma sa o cant”, a declarat Nicoleta Nuca. Artista a povestit cum a apărut noua piesă: „M-a sunat intr-o zi Marius Moga si mi-a zis ca are o piesa super tare pentru mine, despre care el crede ca mi se potriveste manusa. Am ascultat piesa si mi-a picat cu tronc din prima clipa. Am inregistrat primul demo, Marius Mirica a lucrat apoi la o productie mai fresh si in alta seara m-a sunat iar Marius Moga si m-a chemat la studio sa inregistrez vocile finale. Am stat in studio pana la 4 dimineata facand brainstorming despre cum am putea face piesa din ce in ce mai buna. Uite asa a luat nastere varianta pe care o auziti acum”.

Selena Gomez a fost externată de la psihiatrie: „Se simte revigorată”

Piesa a fost compusă de Marius Moga, Marian Moldoveanu, Marius Mirică, Robert Toma și Bogdan Todor în studiourile DeMoga Music și Narcotic Creation. Enjoy!