Pavel Stratan a lansat piesa "Pentru sănătate", piesă care se regăsește pe cel mai nou album al lui Pavel, "Totu-i despre viață", disponibil pe platformele digitale. 

„Pentru clip am filmat timp de două zile în Spania, iar în fiecare loc stăteam câte două ore și ne rugăm de soare să-și arate căldura. Locurile erau atât de frumoase și părea că oriunde priveai cu ochii, aveai ce filma. Și pentru că locurile erau descoperite în urmă cu doi ani de regizorul Iura Luncașu, cu ajutorul prietenelor care locuiesc acolo (Dani, Pia și Feli - cărora le mulțumim din suflet), lucrurile s-au mișcat foarte repede până la un moment dat când am ajuns pe plajă, iar regizorul a dat cu mâna prin aer să-mi arate locul unde trebuie să ajungem mergând pe jos. Eu, cel care am prăvălia la parterul blocului, unde tot cu mășină merg, mi-a fost greu să cred că o să se întâmple asta. Am început să-mi fac calcule unde ajung mai repede: la Chișinău cu avionul, ori pe jos până unde ne-a arătat regizorul să mergem. Și pentru că intri la șef în birou cu planurile tale și ieși cu ale șefului, s-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple până la urmă. Am prins in aceeași zi și vântul, marea, soarele, deșertul, norii de aur, muntele și neegalabilul apus de soare, iar toate împreună au făcut să iasă ceea ce o să vedeți in videoclip”, spune Pavel Stratan.

 La finalul anului trecut, Pavel a colaborat pentru prima oară cu Ioana Ignat și au lansat „Te sărut”, piesă compusă chiar de către cei doi artiști.

Ce notă îi dai?