Cea mai căutată melodie de pe Shazam în România, și numărul 2 în clasamentul global, "Rockstar" - de la Post Malone și 21 Savage - are acum și videoclip. Vei spune "Yeeey!", dar crezi că ai curaj să-l vezi până la final?

Regizat de Emil Nava, videoclipul este unul extrem de sângeros ca o luptă de ninja. Post Malone poartă un costum alb și mânuiește o sabie de samurai, alături de mai mulți indivizi.

VIDEOCLIP NOU: Sia - Santa's Coming For Us

Ce urmează? E ușor de imaginat! Cu siguranță însă, niciunul dintre noi nu ne-am fi imaginat un asemenea vizual. La final începe să ningă, iar Post Malone și 21 Savage apar stropiți cu sânge din cap până în picioare. Toată povestea e inspirată dintr-un film japonez, din 1973, "Lady Snowblood".

Între timp, featuringul cu 21 Savage a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100 și a reușit să doboare recordul și pe platforma de streaming Apple Music, după ce a devenit melodia cu cele mai multe accesări într-o singură săptămână. Melodia are peste 50 de milioane de accesări pe Youtube, iar videoclipul a fost văzut de 2 milioane de oameni în primele 10 ore de la lansare.