După mai multe colaborari de succes, Ruby și Shift revin cu "Invizibil" - o piesă fresh, care-ți va rămâne în minte de la primul play. Melodia a fost compusă de Shift și produsă de Coco Siffredi, iar videoclipul, regizat de NGM Creative, traduce în imagini o serie de trăiri care ne duc cu gândul la filmele retro de la Hollywood.

"Ma bucur ca am piesa cu Shift Baby si suna mega fresh si nu iti iese din cap! Sunt cea mai bucuroasa pentru ca mereu cand am scos ceva cu Shift a fost tare rau! Noi suntem prieteni prea buni si avem un vibe prea bun ca sa nu reiasa si starea pieselor pe care le lucram impreuna si le lansam. Eu zic ca « Invizibil » e genul de piesa care-ti canta in cap in orice moment! Este o piesa cu un sound deosebit. Trebuie doar sa-i dai play si sa te lasi purtat de ea", spune Ruby.

Și pentru Shift, "Invizibil" este o piesă foarte sensibilă și specială: "Am scris-o acum ceva timp si ma bucur ca, desi a trecut prin mai multe schimbari, am ajuns cu ea la vibe-ul asta de astazi. RUBY RULLZ!".