Ruby este super hot în cel mai nou videoclip al său, intitulat "Rochia Mea". A spus-o și Smiley, care l-a văzut în premieră, iar acum ne-a convins și pe noi odată cu lansarea oficială.

Toți s-au întrebat unde este rochia, căci Ruby a încins spiritele postând pe Instagram mai multe fotografii de la filmări, în care apare în ipostaze fierbinți și outfituri sumare. A renunțat la prejudecăți și a filmat cele mai îndrăznețe scene din cariera sa, iar acum, a venit momentul să ne lămurească.

Pentru videoclip, artista a filmat mai mult de 24 de ore alături de şase dansatoare. "În mare parte, ce s-a petrecut pe platoul de filmare a fost amuzant. Şi asta din cauză că o mare parte din clip este bazată pe coregrafie, iar eu am reuşit să duc dansul la agonie. Nu reuşesc să funcționez în termeni de coregrafie, eu la concerte sunt într-un “sincron perfect” cu mine, dar la clip a trebuit să fac acelaşi dans cu fetele şi nu mi-a ieşit bine. Am căzut, am schimbat patru perechi de sandale în speranța că ele sunt de vină şi nu picioarele mele stângi.", a declarat Ruby.