La 4 luni de la "Invizibil", colaborarea cu "fratele" Shift, Ruby revine în forță. E pregătită să cucerească din nou playlistul de la ZU, cu o piesă și un videoclip extrem de hot.

Ruby toarnă miere și venin în cel mai nou videoclip. "Toarnă" este o piesă cu beat-uri tribale, elemente orientale și versuri incitante. Melodia a fost compusă de Shift, Liviu Teodorescu, Enri Demi & Iraida în studiourile Midiots și lansată alături de Cat Music.

Filmările pentru videoclip au durat mai bine de 24 de ore, iar decorurile au fost special construite pentru acest concept. La toate astea se adaugă o cantitate impresionantă de apă și frigul de rigoare, după cum recunoaște chiar Ruby. 

Tu știi când își sărbătoresc artiștii tăi preferați ziua de naștere?

„Abia așteptam să lansez #Toarnă, sunt super fericită, mai ales că am piesa de ceva vreme! Îmi place foarte mult cum a ieșit tot proiectul și le mulțumesc lui Shift Baby, Enri Demi, Liviu și Iraida pentru sound-ul nebun și fresh. La filmări a fost cam frig pentru că toată apa pe care o vedeți în clip, era super rece, însă Kobzzon a avut grijă să încingă atmosfera cu indicațiile lui regizorale unice. Nu vreau să vă zic mai multe, trebuie doar să dați play”, a declarat Ruby.