Sam Smith a lansat o nouă piesă, "To Die For", cu un videoclip care prezintă cea mai nouă pasiune a artistului: perucile. Odată cu acest single, artistul a anunțat şi un nou album şi a deschis propriul magazin de peruci.

"To Die For" se bucură de un videoclip în care manechinele pe care stau perucile prind viață şi îşi spun povestea celor ce privesc spre vitrine. Manechinele sunt din cele mai variate, cu cagule pe față, cu pălărie de cowboy, păr blond lung şi machiaj strident.

"To Die For" este şi numele noului album al lui Sam Smith, care va sosi pe 1 mai. Artistul britanic, câştigător de premiu Oscar cu ultima piesă Bond şi-a schimbat pronumele de apelare în 2019 din "el/ea" în "ei/al lor". Artistul a dedicat piesa nouă "tuturor inimilor singuratice de Valentine's Day". Single-ul a fost compus alături de Jimmy Napes şi Stargate în Los Angeles, în timpul unei perioade în care muzicianul suferea din dragoste.

Videoclipul cel nou a fost regizat de Grant Singer şi apariția unui magazin de peruci nu este o coincidență. Sam Smith şi-a deschis propriul magazin de peruci pop up în cartierul Soho din Londra în această săptămână. Locația va fi dechisa doar câteva zile. Ultimul LP al artistului a fost "The Thrill of It All" din 2017, iar despre noul disc Sam afirmă că "este mai mândru decât de orice altceva a făcut".