La un an de la ultima lor colaborare, "Dama De Pică", Shift și Connect-R revin cu o piesă nouă, pe care o să vrei să o pui pe repeat. Piesa se numește "Piele Albă, Piele Neagră" și merită să-i dai play.

Shift și Connect-R se descurcă excelent pe trap, iar noua lor piesă conține şi ceva influențe de reggae și orientale. Videoclipul este unul simplu, dar de efect! Shift are un look fresh și este pentru prima oară când apare într-un clip cu părul blond.

AWW! Maluma a avut o relație cu Thalia? Chiar el a povestit cum s-a îndrăgostit!

„Connect-R e ca şi fratele meu şi lucrăm lejer împreună. Piesa am scris-o cam pe la începutul anului, dar am aşteptat momentul perfect că să o lansăm. Suntem foarte entuziasmați de rezultat şi sigur o să spargă!”, a declarat Shift, iar Connect-R l-a completat: „Când mi-a spus Shift că vrea să mai facem o piesă împreună, n-am ezitat nici măcar o secundă. Nici nu am vrut să ascult, am zis direct „DA!” pentru că ştiam că o să fie ceva bombă. Nu m-am înşelat. La cum sună piesa şi la cum arată şi clipul, mai mult că să sigur o să fie hit-ul acestei veri!”.