2018 a fost un an plin de inspirație pentru Shift și Ioana Ignat. Cei doi artiști au lansat acum prima lor colaborare: "Dor De Noi", o piesă compusă împreună cu "fratele" What's Up.

De la începutul anului, Ioana Ignat a compus nu mai puțin de 50 de piese, unele pentru ea, altele pentru alți artiști, iar "Dor De Noi" este una dintre ele. După ce a lansat în vară continuarea piesei "Doar pe a ta" - "În palma ta", alături de Edward Sanda, artista în vârstă de 20 de ani a decis că ar fi timpul să schimbe puțin registrul. Așa s-a născut colaborarea cu Shift.

Cei doi artiști cântă despre o poveste de iubire încheiată, în care unul din parteneri a încercat să-l schimbe pe celălalt și a realizat asta abia când l-a pierdut. Videoclipul a fost filmat în mai multe locații din centrul Bucureștiului, iar regia este semnată de Trandafilm.

Ioana Ignat pregătește două albume, la care lucrează în paralel, și pe care le va lansa anul viitor, dar pregătește și o mulțime de piese în colaborare cu alți artiști. De cealaltă parte, Shift vine după colaborările cu Lora, Connect-R, Dorian Popa și Ruby.