Shift și Killa Fonic au luat pe toată lumea prin susprindere și au lansat piesa "Mamă", o declarație de dragoste pentru toate femeile și mamele din lume, o piesă care sună complet diferit de toate melodiile lor.

Shift și Killa Fonic au lăsat sentimentele să iasă la iveală, iar piesa lor te va face să lași pentru o clipă tot ce faci și să-i spui mamei tale cât de mult o iubești.

Melodia a fost compusă de Shift și Andrei Iorga și va face parte de pe albumul "Minciuna", care va fi lansat în perioada următoare. Videoclipul, plin de emoție, ilustrează perfect povestea piesei și te va face să-l pui pe repeat!

FOTO: 40 de fotografii cu artiștii de la noi și de la ei și mamele lor

"La multi ani MAMA! Te iubesc!", este mesajul pe care Shift îl transmite pe Facebook pentru toate mamele. "La mulți mamă, te iubesc! La mulți ani tuturor mamelor dar in special la mulți ani celor care nu au avut niciodata o mama! Tatal meu a fost prezent in viața mea doar pana la vârsta de 8 ani apoi a renunțat dar asta pentru ca a renunțat la el.in cazul meu Mama mi-a fost și tata. Dacă nu ai părinți, tine minte ca Sufletul tau, dragostea din jur, fratii, plantele, animalele și cosmosul îți sunt MAMA!", a scris și Killa Fonic pe Facebook.