Shift este pe val chiar și iarna. Dacă în urmă cu mai puțin de o lună a lansat "Dilit", artistul revine acum cu o piesă nouă. "Minciuna" dă titlul viitorului său album, anunțat inițial să apară în vara lui 2017.

""MINCIUNA" e felul meu de a vedea #adevarul.", spunea Shift atunci când a anunțat că va începe lansarea și promovarea pieselor și videoclipurilor de pe noul album.

VIDEO: Selena Gomez a cântat o piesă a Alexandrei Stan. Sună mai bine decât originalul?

Melodia are un sound care-ți va rămâne în minte de la primul play. Piesa a fost compusă alături de Super Ed și produsă de Max Kissaru.

VIDEOCLIP NOU: Black Matias feat. What's UP - Atat de rece

"Trăiesc, iubesc, urăsc, sunt fericit, sunt trist, râd, plâng, uneori sunt puternic, alteori sunt slab, uneori sunt prea sincer, alteori ma mint si pe mine...nu sunt mereu cum as vrea sa fiu si nu fac intotdeauna cele mai bune alegeri...dar sunt eu...cu bune, cu rele...sunt eu, mä accept asa cum sunt si fac tot posibilul sä rämân eu. Ultima periodä din viata mea a fost un haos, cu multe incercäri si lectii...un haos in care am invătat, am evoluat si am facut al doilea album al meu.", a scris Shift pe pagina sa de Facebook.