Smiley încheie proiectul #Smiley10 cu "O poveste" despre viață, provocări, renunțare şi salvarea prin dragoste. "O poveste" este ultima dintre cele 10 melodii pe care Smiley le-a lansat în 2017, an în care a împlinit 10 ani de carieră solo.

"O poveste este despre dragoste, dragostea fata de tot ce ne inconjoara, si despre cum acest sentiment te poate salva. Tot ceea ce fac este pentru si din iubire. Adevarul meu este iubirea. Atat!", spune Smiley despre cea mai nouă piesă a sa, una intensă, care ar trebui să îți dea de gândit. Videoclipul este şi el o poveste, a unui băiat care alege să se sinucidă, dar pe care îl salvează iubirea. Mai departe, vezi cu ochii tăi:

Smiley încheie în forță proiectul ambițios pe care l-a demarat în luna martie şi care a mai inclus piesele "Flori de plastic", "De unde vii la ora asta?", "Domnu' Smiley", "Să-mi fie vară", "RARA", "O altă ea", "Ce mă fac cu tine de azi?", "Pierdut printre femei", "Vals". #Smiley10 se încheie cu "O poveste" şi suntem curioşi să vedem ce ne pregăteşte în continuare domnu' Smiley!