Smiley a lansat piesa "Song About Nothing", o piesă despre a face ceva din nimic, iar videoclipul acesteia a fost filmat în Los Angeles.

“Song about nothing” il inițiază în lumea 3D a zilelor noastre pe Smiley în format 2D, o operă de artă bricolată cu grijă, de Dan Cattell, un artist din Philadelphia, pasionat de a transforma în realitate personaje 2D din animații și jocuri electronice. Smiley este primul om în carne și oase căruia îi face costumul cu versiunea sa 2D.

“Ideea cântecului este de a face ceva din nimic. Cu toții facem multe lucruri când spunem că facem “nimic”. Mi s-a părut o temă inedită și foarte funny, am căutat și am constatat că nimeni nu a făcut vreodată o piesă despre nimic, așa că am decis să abordez eu această temă nouă, nimicul care mereu înseamnă de fapt ceva. Eu sunt și un mare fan al serialului Seinfeld care este cel mai mai tare serial despre nimic și mi-am dorit și eu să fac o piesă despre nimic care să spună ceva și nu a fost simplu deloc, dar a fost foarte plăcut.”, a pus Smiley.

Ce notă merită?