Sophie Hawley-Weld și Tucker Halpern, cei doi artiști din spatele duo-ului Sofi Tukker, au așteptat mai bine de un an lansarea "Fantasy", cel mai nou single al lor. Ca să se asigure că totul iese bine, s-au ocupat personal nu doar de piesă, ci și de videoclip.

"Fantasy" este primul extras de pe al doilea album al trupei, care a lansat anul trecut discul de debut "Treehouse". Piesa vine cu un clip filmat în Mexic și regizat de Charles Todd. "Vrem ca totul să reflecte faptul că suntem pe o planetă complet diferită. Am vrut ca piesa să se potrivească cu culorile nebune ale lumii fantastice pe care am creat-o. Totul e despre stiluri, culori și texturi, care contribuie la construirea acestei alte lumi. Am filmat videoclipul într-unul dintre locurile noastre preferate din lume: Mexic. Mexic are o semnificație specială pentru noi. Este unul dintre primele locuri în care am ajuns vreodată și rezonăm cu oamenii și peisajul."

VIDEO OMG! Ai văzut vreodată cum îl imită Antonia pe Alex Velea? Trebuie să vezi asta!

"A fost foarte distractiv la filmări. De asemenea, a fost o provocare din punct de vedere fizic. Noi am făcut toate cascadoriile. Cea mai amuzantă parte a fost, probabil, cea în care Tucker se apleacă în apă, strigând "Sophie! Salveaza-ma! Sophie!"", a declarat Sophie Hawley-Weld.