Cu două zile mai târziu decât era anunțat inițial, Speak, LLP și Ștefania te întreabă: "Te fac un dans?". Așa se numește colaborarea pentru care cei trei artiști au dat party într-o piscină goală.

Versurile piesei sunt compuse de Speak, iar muzica este semnată de LLP și Silviu Păduraru de la Deepside Deejays, iar Max Kissaru este responsabil de partea de mix&master. “Mă bucur foarte mult că am reușit să lansăm această piesă! Tot procesul de creație a decurs foarte repede. Am primit instrumentalul de la LLP, mi-a plăcut foarte tare și în două zile am terminat piesa. Clipul a ieșit așa cum ne-am dorit toți și sper să le placă și oamenilor!”, declara Speak.

FOTO OMG | 21 de celebrități pe care nu le-ai recunoaște fără machiaj

Videclipul a fost filmat la o piscină de lângă București. Filmările au durat aproape 24 de ori, iar SAN a avut grijă ca totul să iasă ca la carte. Iubita lui Speak, Ștefania, este special guest. “În timp ce Ștefan (Speak) scria versurile și înregistra vocile, eu fredonam refrenul lui. La un moment dat i-a venit ideea de a înregistra și eu câteva versuri ca special guest, pentru că îmi plăcea foarte mult cum sună piesă. Mă bucur că am fost invitată și că totul a decurs foarte natural”, spune Ștefania.